Pulpe de pui cu legume la tigaie

de Bucataras Medi in Pui, 1 Noi 2011 | 53127 vizualizari

 

Nu asa ca-i simplu?...wow...da sa vedeti si cat de gustos...mmm...!!!! Pofta buna!
Si ca o Doamna ce este .........dau o pulpa (numai una ,sa fiu bine inteleasa........).........hihihi......SPECIAL PENTRU DIA!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare de pui(bineinteles ca se poate folosi si piept de pui,pulpe inferioare,intregi...cum doriti,cum va place sau ce aveti prin frigider/congelator)
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei
  • unt cat o nuca
  • 1 pahar cu vin alb
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare,piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la tigaie:

Carnea se spala  si se lasa la scurs.Eu am indepartat pielita, voi faceti cum doriti. Condimentam cu sare si piper carnea. Intr-o tigaie punem untul  si uleiul la incins, apoi adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti timp de cateva minute (cate2-3 minute pe fiecare parte).

Intre timp ne ocupam de legume. Le spalam, le curatam si apoi le taiem. Cum le-am taiat eu? Nu este o regula, fiecare le va taia cum doreste, cum pofteste...morcovul fasiute, la fel si ardeiul gras, dovlecelul cubulete.

Se pot folosi orice alte legume,nu este neaparata nevoie sa folositi ce am folosit si eu.

Trecem mai departe deci...adaugam legumele in tigaia in care am rumenit pulpele, condimentam totul cu sare, piper, rozmarin, adaugam vinul si lasam la foc potrivit, sub capac, pana cand pulpele sunt bine facute, la fel si legumele, iar vinul s-a evaporat. Daca  este necesar mai adaugam putina apa in tot acest timp astfel incat ce avem in tigaie sa nu se arda si sa fie bine patrunse si facute.

Tragem tigaia de pe foc, lasam sa se racoreasca un pic, asezonam cu patrunjel verde si...va astept cu drag la o portie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (79)

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 16:05

grozave pulpele

alex_nimi 1

21.04.2014, 12:45

In tigaie se poate adauga, pentru o aroma mai interesanta, si un pic de Eros Pista (pasta de ardei iute). Se adauga mai spre final, ca sa isi pastreze si iuteala. Reteta este foarte buna!

babi5 1

16.12.2014, 08:47

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute la cuptor